Vores Historie

Skovdal har dyrket juletræer siden 1996 hvor det startede med rødgran juletræer og har siden udvidet produktionen med mange andre slags, hvoraf kan nævnes ædelgranerne: normansgran og nobilis. Derudover dyrkes alle råvarer til vores produktion af kirkegårdskranse, juledekorationer, dørkranse, kurve og meget mere.

Alle vore juletræer fremavles i eget såbed, hvor de sås om foråret og står i frøbed i 2 år, før de prikles ud, og står i priklebed i 1-2 år, så de får den bedst mulige start, før de plantes ud skoven. I skoven passes og plejes vore træer årene igennem, de klippes og formes for at få så velformede og symetriske træer som muligt, der er dog aldrig træer som bliver ens, da det er naturen vi arbejder med.

Egen skov med gran og juletræer – også fæld selv juletræer i alle størrelser, både ædelgrannormannsgran og nobilis juletræer, samt rødgranjuletræer

Hvert år eksporterer vi juletræer til udlandet, de fældes, nettes og kommer på paller, før de læsses på lastbiler og sendes af sted til deres destination, og sælges på stadepladser.

I butikken bugner det af julevarer, bla. brugskunst-varer købt hjem til salg og af dekorationer og kranse vi producerer i vort værksted af råvarer fra skoven

Nyd en kop gratiskaffe/the eller kakao mens i julehygger